Opleidingen

EDI biedt diverse duikopleidingen aan. Heb je nog nooit gedoken of ben je al een gevorderde duiker: alles is mogelijk.

1* Duiker (Open Water Diver)
DuikopleidingenDe 1*-duikopleiding is de eerste stap op weg naar een boeiende hobby, want je duikersleven begint pas echt als je zelfstandig en veilig kunt duiken.Tijdens deze opleiding leer je de basis kennis en  -vaardigheden van het duiken en het gebruik van het bijbehorende duikmateriaal. Daarnaast maak je een aantal oefenduiken tot een diepte van maximaal 20 meter.
2* Duiker (Advanced Open Water Diver)
DuikopleidingenIn de 2*-duikopleiding doe je ervaring op met het plannen en veilig uitvoeren van duiken onder diverse omstandigheden. Er wordt bovendien aandacht besteed aan de meest voorkomende duikgerelateerde aandoeningen: hoe herken je ze en hoe moet je erop reageren?
3* Duiker (Dive Master)
DuikopleidingenDe 3*-duikopleiding is een leergang van verdieping: in deze opleiding worden de puntjes op de “i” gezet en de achtergronden van wat je tot nu toe als vaste gegevens hebt aangenomen verduidelijkt.Je wordt opgeleid als ‘begeleidend duiker’. Je leert in het onderdeel Redden hoe je moet reageren bij een duikongeval. Ook leer je hoe je duikers in opleiding kan begeleiden door duiktechnieken met hen te oefenen.

Tenslotte worden je recente inzichten in de decompressietheorie aangeboden.

Specialisaties
Wil je één van de specialisaties volgen maar heb je een brevet van een andere organisatie? Geen probleem! EDI biedt de volgende specialisaties aan:


De startdatum van een opleiding is afhankelijk van het aantal en tijdstip van de aanmeldingen.
We proberen hierbij zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de cursisten.

Reacties zijn gesloten.